Rasca.

Pagina in care spui si gasesti totul despre Rasca

Pagina in care spui si gasesti totul despre Rasca
Pagina in care spui si gasesti totul despre Rasca

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv localitatilor din intreaga tara, unde fiecare comuna are la dispozitie un site personalizat.

Acum ai un loc numai al tau, in care poti discuta cu vecinii si prietenii tai, poti spune ce se intampla in comuna Rasca - Suceava, in care locuiesti tu sau familia ta.

Poti posta anunturi gratuite, special pentru cei din comuna Rasca - Suceava, poti anunta cele mai importante evenimente din viata ta si a comunei tale, in pagini de Internet personalizate numai pentru tine.

Aici le poti arata vecinilor si celor dragi poze si inregistrari video facute de tine, despre viata ta sau despre locul in care traiesti.

Ai chef sa te relaxezi si sa intri in competitie cu vecinii tai? In pagina comunei Rasca vei gasi cele mai noi si mai amuzante jocuri.

Acum poti transforma pagina oferita gratuit de Ziare.com intr-o adevarata carte de vizita a comunei in care traiesti.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Rasca - Suceava

Poti discuta despre orice te intereseaza, poti scrie despre performantele comunei, despre evenimentele sociale si economice, despre viata oamenilor, despre bucuriile si necazurile lor.

Intra in comunitate! Afla tot ce se intampla in comuna Rasca

Pagina se adreseaza si autoritatilor locale. Esti primar, consilier local, reprezentant al politiei locale, invatator, profesor sau preot? Scrie ceva despre comuna Rasca, despre problemele si realizarile comunitatii.

Propune subiecte de dezbatere, implica-te si schimba ceea ce crezi ca ar trebui schimbat pentru a ajuta la dezvoltarea comunei tale.

Fa cunoscuta comuna Rasca - Suceava, prin intermediul Ziare.com!

•  Cum ma inregistrez?

- pentru a face parte din comunitatea comunei Rasca, trebuie sa te inregistrezi ca fiind membru al comunei - inregistreaza-te!

Atentie: Nu poti fi membru decat al unei comune. Odata inregistrat, nu mai poti schimba apartenenta ta la o comuna. Oriunde va aparea numele tau de user, va fi insotit de mentiunea "membru al comunei ...".

•  Cum postez informatii si articole?
Pentru a posta informatii sau articole despre comuna Rasca, trebuie doar sa introduci un text si o poza in acest formular. Articolul tau va fi semnat cu numele tau de user.

•  Cum public anunturi?
Scrie titlul, textul anuntului, dar si datele tale de contact in acest formular. Odata postat, textul anuntului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum adaug un eveniment?
Pentru a posta un eveniment important pentru tine sau pentru comuna Rasca - Suceava, trebuie sa introduci titlul si textul evenimentului, data de incepere si durata acestuia in acest formular. Odata postat, textul evenimentului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum incarc foto sau video?
Daca vrei sa postezi poze sau inregistrari video in pagina comunei Rasca, trimite-le pe adresa de mail comunamea@ziare.com. Le vom posta in cel mai scurt timp. In curand, vei putea sa incarci singur poze si video in pagina comunei tale.

•  Cum administrez pagina comunei mele?
Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei sale, valideaza articolele, anunturile, evenimentele, pozele si inregistrarile video care vor fi afisate. Daca vrei sa fii administrator al paginii comunei Rasca - Suceava, trebuie sa fii logat si sa te inregistrezi ca membru al unei comune. Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Rasca, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Roata de anul nou pe stil vechiRoata de anul nou pe stil vechi

In comuna Risca sa organizat obiceiuri de anul nou pe stil vechi,daca pe nou a fost o singura... citeste mai mult

Roata de anul nouRoata de anul nou

In fiecare an in comuna se organizeaza Roata din tineri din comuna,Capre,ursi,babe, si uriti.In... citeste mai mult

Pagina in care spui si gasesti totul despre RascaPagina in care spui si gasesti totul despre Rasca

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Rasca - Suceava!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Rasca - Suceava!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

toate stirile
RascaIntra acum!

Poze din Rasca

Trimite pe mail acum!
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

jaoLFrQnMpmRKm

L'unica difficolte0 da surepare e8 giungere ad Ospitaletto. Poi da lec, basta scendere per la Via Comunale, una vecchia strada abbandonata da tanto tempo e trasformatasi a tratti in carreggiata. E' un percorso suggestivo, come lo sono di solito tutti i sentieri di crinale.Appena sei pronta per salire a Ospitaletto batti un colpo che facciamo il percorso insieme.

 

duGYMtWUi

JVxOX4 risacuqgcegj